Heliga danser

Foto Anna-Christin Martinson

Många av mina arrangemang sker i samarbete med Sensus och där har flera fackförbund rabatter för sina medlemmar. Kolla om ditt har det!

 

Detta är min hemsida som blir påfylld närhelst nya äventyr är på gång. Den handlar om Heliga danser, Cirkeldans, Sacred Dance - sånt och annat jag arbetar med, t.ex. Kreativt skrivande.

Ständigt under arbete som ni ser, för evigt tror jag, hittar du något - eller snarare inte något - säg hemskt gärna till!

Nu har vi redan dansat en bit in våren, även om vintern är gruvligt envis i år, och vi har redan dansat Fyra element i Örbyhus (kommer igen i Växjö i juni), första delen av Kosmos i Malmö liksom vårens Tid att dansa. Mera Kosmos blir det i juni och i höst och Tid att dansa,fördjupningsdagar med olika tema, med reducerat pris för aktiva dansledare i Sensus Skåne-Blekinge, blir det såklart varje termin. Läs mera under workshopfliken.

Kosmos blir det igen i början av juni och sedan firar vi Sommarsolståndet med dansritual och picknick den 21 juni. Det blir avslutningen på åtminstone min danstermin fram till den tredje Kosmos 25 augusti.

Det kommer en ny fördjupnings-långhelg i Heliga danser i september för dig som vill bli ledare själv likaväl som för dig som vill upptäcka mera om danserna och dansandet; symboler, rytmer, mönster, berättelser. Första avslutningshelgen - för dig som väljer att bli dansledare själv - kommer i november.

Vi gör ytterligare en dansresa till Lesbos, Thalassa - Havet, denna gång verkligen den sista till Milelja-anläggningen. Tio dagar, minst! Dessutom blir det en ny dansresa till Södra Indien i januari 2019! Så många anmälde sig utan att vi ens sagt att det skulle bli en resa till, att vi nu beslutat oss för att resa igen. Vem kan förresten motstå Indien... 

Välkommen in bland alla dansmöjligheter!