Heliga danser

Foto Anna-Christin Martinson

Många av mina arrangemang sker i samarbete med Sensus och där har flera fackförbund rabatter för sina medlemmar. Kolla om ditt har det!

 

Detta är min hemsida som blir påfylld närhelst nya äventyr är på gång. Den handlar om Heliga danser, Cirkeldans, Sacred Dance - sånt och annat jag arbetar med, t.ex. Kreativt skrivande.

Ständigt under arbete som ni ser, för evigt tror jag, hittar du något - eller snarare inte något - säg hemskt gärna till!

Nu är den långa heta sommaren möjligtvis övergången i mera stillsam sensommar och höstens alla möjligheter till dans och annat börjar nå medvetandet. Höstdagjämningen med sin balans mellan ljus och mörker närmar sig och både höstens första Kosmos och Tid att dansa, fördjupningsdagar med olika tema, (med reducerat pris för aktiva dansledare i Sensus Skåne-Blekinge) berör detta eftersträvansvärda tillstånd. Läs mera under workshopfliken.

Jag kommer i slutet av oktober till Örbyhus strax utanför Uppsala med de sista två av de Fyra elementen. både nya och redan bekanta dansvänner hoppas jag se där!

Sista delan av Kosmos dansar vi i november och så småningom firar vi Vintersolståndet med dansritual den 22 december. Det blir avslutningen på mitt dansår innan Sabine och jag far i väg på ett nytt indiskt dansäventyr som varar hela januari.

Det kommer en ny fördjupnings-långhelg i Heliga danser i september för dig som vill bli ledare själv likaväl som för dig som vill upptäcka mera om danserna och dansandet; symboler, rytmer, mönster, berättelser. Första avslutningshelgen - för dig som väljer att bli dansledare själv - kommer i november.

Förutom januariresan till Indien så gör Sabine och jag nu i oktober ytterligare en dansresa till Lesbos, Thalassa - Havet, denna gång verkligen den sista till Milelja-anläggningen. 

Sabine erbjuder dessutom två egna halvdagsworkshops med koreograferade danser av Nanni Kloke i höst! se under fliken "Gästlärare"

Välkommen in bland alla dansmöjligheter!