Heliga danser

Kreativt skrivande

Läst och skrivit har jag alltid gjort, och studerat litteratur hela vägen upp på forskarnivå. Min avhandling (Hand i hand med en främling - en identitetstematisk studie i kvinnliga författares samtidsromaner från svenskt 1930- och 40-tal) blev aldrig disputerad för nåt år innan allt var klart så drabbade dansen mig och sen fanns ingen återvändo.

Berättande, narratologi, retorik och text har alltid intresserat mig, eget och andras, och nu närmar jag mig från nya håll.  

När jag härnäst startar en nätcirkel kommer det att dyka upp här.

Under tiden har Sabine Neumann många spännande nätkurser i skrivande; haiku, Självbiografiskt skrivande, Skriva i Nuet och mycket mera. Du kan få mera info direkt från henne sabine.neumann.sn@gmail.com

 

Äntligen release av Sabines bok om Anas 

 

I levande livet i Malmö söndagen 24 april kl 18.30-20.30. Stora salen i Sofielunds Folkets Hus. (Du kan dansa med mig Pia precis innan, jag har en workshop 13.30-17.30 i salen bredvid.)
På båda ställena får du träffa Sabine och Anas, höra mera om boken och hela berättelsen. Båda evenemangen såklart gratis. Till Malmöreleasen behöver du inte anmäla dig men det är fint om du gör det ändå....